Utflykt med TS Helene af Ystad den 30 juni – Fullbokat !!

Äntligen är det dags för en sommarseglats på T/S Helene!

Lördagen den 30 juni 2018 seglar vi Malmö-Dragör-Malmö.

Kiviks Båtklubb har chartrat den nu 102-åriga Galeasen T/S Helene. Avgång från Hjälmare-kajen kl.10.00, ankomst Dragör ca. tre timmar senare, beroende på vilken vind vi får. Vi planerar att vara tillbaka i Malmö 19-20.00 Maten är planerad, det blir fika med fralla på överfarten till Dragör. Lunchen intas ombord vid kaj. Drycker förutom kaffe, te vatten osv. medtages allt efter tycke och smak. (Måltiderna är inkluderade i avgiften.) Mer information om fartyget hittar du på vår hemsida www.ts-helene-ystad.se.

Ut under bron och vidare mot det smukke Dragör, tid för promenad, shopping etc.

Deltagarantalet är begränsat då Helenes certifikat säger max 45 passagerare så först till kvarn gäller. Intresseanmälan till anitajohnsson@hotmail.com. Barn är själfallet mycket välkomna och vi har ett antal barnvästar ombord, men ta gärna med egen om ni har. Priset är för vuxen 250 kr/person och för familj 750 kr, barn under 8 år gratis. Resan är öppen för alla båtklubbens medlemmar inklusive nära och kära. Avgiften betalas till Bg.518-0328 och anmälan är bindande. Obs skriv Namn och Helene i meddelande rutan. Det här blir en fantastisk resa så vänta inte för länge med din anmälan. En tidig anmälan garanterar plats och underlättar för oss som arrangerar detta event.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.