Nytt år!

Hej!

Nu är  det är inte så långt till en ny vår och sommar. Gångna säsongen har fungerat väldigt bra. Segelskolan har som vanligt varit populär, detta tack vare våra duktiga instruktörer; Ludvig, Albert och Martin och inte minst vår huvudansvariga Per-Åke Malmgren. Per- Åke har fungerat som vuxenstöd till ungdomarna.

Torbjörn Lundell och Jan-Erik Raushill har konstruerat och byggt en flotte till sgelskolan. Den har dessutom legat som utsmyckning i hamnen. Ett hantverk som vi är oerhört stolta och glada över.

Till nästa säsong planeras nu för en del aktiviteter. Dagen efter årsmötet, den 11 mars, har vi tänkt åka till Råå Havs- och fiskemuseum. Det blir en guidad tur som avslutas med middag på ett värdshus. Priset är ännu inte satt.

Lördagen den 30 juni planeras en segeltur med Galeasen TS Helene i Öresund. Vi utgår från Malmö kl.10.o0 och seglar under bron till Dragör där vi lägger till. Det finns möjlighet att strosa runt på egen hand i Dragör. Innan hemfärd serveras det en middag ombord på Helene. Vi beräknas vara tillbaka i Malmö ca kl.19-20.00. Kostnaden beror på hur många som följer med.

Är ni intresserade av några eller samtliga av de planerade aktiviteterna så skickar ni en intresseanmälan till anitajohnsson@hotmail.com.

Tack alla medlemmar och kommittéer för all hjälp under det gångna året!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.